Menu

Haricot Menu

Bij Haricot serveren wij een vast menu, want wij vinden dat elk gerecht de aandacht verdient. We hebben een selectie van zes gangen samengesteld waarin seizoensgebonden ingrediënten de hoofdrol spelen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw diner uit te breiden.

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons vooraf weten. Wij passen ons menu graag aan waar mogelijk (mits dit niet al te ingrijpend is voor het menu en de signatuur van onze keuken niet verandert). Veganistisch is niet mogelijk.

Haricot Menu

  • Hamachi, maïs, groene tomaat, limoenblad

  • Langoustine, truffelwier, knolselderij

  • Girolles, noordzeekrab, smeltende ganzenlever, pedro ximenes

  • Snoekbaars, mossel, beurre d'escargot, chorizo, pernod

  • Reebok, hongaarse goulash van de voorlopers met komijn, sinaasappel en koffie

  • Bessen, pitten, takken

6 gangen: 95 euro

Bijpassende wijnen: 50 euro

Om aan het menu toe te voegen

  • Kalfszwezerik, gerookte paling, dragon

    28
  • Zeeuwse creuse oester, chutoro, jalapeño (2 stk)

    20

    supplement 10 gr oscietra gold kaviaar €18,-

  • Kaasplank

    16
Zijn er allergiën of dieëtwensen waar we rekening mee kunnen houden? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.  
 
Bij aanpassingen op het menu die niet bij ons bekend zijn zullen we een supplementair bedrag in rekening brengen.
har7